3084_Grilovana_krkivicka_brambor_opt

STŘEDA 29. června – grilujeme

Po celý den pro Vás grilujeme

A no co si Vás dovolujme pozvat:

Hlavní chody

„Grilovaná vepřová kotleta (cca 330g) = maso s kostí, neboli „“držátkem““
špikovaná zázvorem, marinovaná s chilli papričkami v přepuštěnám másle
podáváme na ledovém salátu s medovo-dijónským dipem (česnek, chilli papričky a olivový olej)“

Grilované máslové kuřecí prso s kůží (220g) podáváme pečenými brambůrky a
zeleninový špízkem (lilek, cuketa, paprika, cibule)

Grilované kuřecí prso (200g) marinovné s citrónovou trávou a medem
v přepuštěném másle, podáváme na lehkém salátu z rajčat, cibulky, pažitky a zakysané smetany

Je libo buřta?

„Grilovaný opravdu masový buřt, s hořčicí a domácím chlebem“

A na „spláchnutí“ ?

„Vyberte z našich 8-mi druhů piv na čepu,
z toho 4 z malých pivovarů. Dej bůh štěstí“