• Sort Blog:
  • All
  • Celý komplex
  • Nekuřácká restaurace
  • Pivní speciály
  • Pivnice
  • Pizzerie

OTEVÍRACÍ DOBA VÁNOCE + SILVESTR

OTEVÍRACÍ DOBA VÁNOCE A SILVESTR + NOVÝ ROK

24. 12 PONDĚLÍ OTEVŘENO jen v PIVNICI
PIVNICE OTEVŘENO 21:00 – 00:00
NEKUŘÁCKÁ RESTAURACE ZAVŘENO
PIZZERIA ZAVŘENO
ROZVOZY ZAVŘENO

25.12 ÚTERÝ ZAVŘENO

26. 12 STŘEDA – 30. 12 NEDĚLE
OTEVŘENO + ROZVÁŽÍME

PIVNICE OTEVŘENO 11:00 – 23:00
NEKUŘÁCKÁ RESTAURACE OTEVŘENO 11:00 – 23:00
PIZZERIE ZAVŘENO
ROZVOZY ROZVÁŽÍME 10:30 – 22:30

31.12 PONDĚLÍ ZAVŘENO

1.1.2019 ÚTERÝ OTEVŘENO + ROZVÁŽÍME

PIVNICE OTEVŘENO 11:00 – 23:00
NEKUŘÁCKÁ RESTAURACE OTEVŘENO 11:00 – 23:00
PIZZERIA ZAVŘENO
ROZVOZY ROZVÁŽÍME 10:30 – 22:30

Veselé a klidné Vánoce, mnoho štěstí a zdraví do roku 2019 od všech „hubatých“ od Hubatků!

Stout_LObec

IRISH DRY STOUT 12°

Aktuálně na čepu z parostrojního pivovaru z Lobče 🙂

Stout_LObec

Černé svrchně kvašené pivo irského typu – Irish Dry Stout
Tmavé pivo hluboké černé barvy.
V chuti se objevují pražené tóny kávy, černé čokolády a karamelu.
Slady jsou použity světlý plzeňský, dva karamelové a pražený ječmen.
K zakvašení používáme anglický kvasničný kmen, který neprokvašuje složitější cukry. Pivo tak po zkvašení zůstává plnější v chuti.
Chmelíme jednofázově tršickým chmelem Premiant na vyšší hořkost, která však není dominantní.

EPM: 12,1%
IBU: 37
Alk. 5,1% obj.
Slady: mšenský světlý, karamelové, pražený ječmen
Chmel: Premiant
Kvasnice: svrchní S-04

LUCIPA_14_Horice_JUNGBERG

Vrátila se nám LucIPA :-)

tedy spíše Vám …… k nám se jen vrátila na čep od pivovaru JUNGBRG z Hořic

LUCIPA 14%
Svrchně kvašený speciál typu IPA
Speciál po všech směrech. Hned po prvním doušku nebudete vědět, čím si vás více podmanil. Chutná mě kvůli sladové plnosti? Nebo mě na kolena dostala jeho útočná a přesto opojná hořkost? Možná to bude vůně dvou aromatických chmelů. Připravte se také, že 14% stupňovitost je hezky cítit.

Složení:
Voda, ječný slad, chmel. Naše pravidlo čistoty piva.

LUCIPA_14_Horice_JUNGBERG

logo_Dalesice

Připravujeme na čep – VIRIDIUS II.

Aktuálně čekáme na dodoání speciální edice piv, které si pro své zákazníky připravil Dalešický pivovar

logo_Dalesice

Viridus – světlý ležák 12%
V roce 2018 jsme opět uvařili ležák chmelený čerstvě sklizeným hlávkovým chmelem, tentokrát nazvaný Viridus (Zelenáč). První várka je chmelena Žateckým poloraným červeňákem z Tršické oblasti na Moravě. V každém půllitru z této várky je svařeno zhruba 10 hlávek nesušehého chmele.

Složení: voda, ječné slady a chmel
Obsah alkoholu: 5 % obj.

a tato várka má již pořadové číslo DVA, první se vypila než jsme stačili říci: „DEJ BŮH ŠTĚSTÍ“

Tanqueray_gin

Nový GIN na našich barech TANQUERAY GIN

Vybrali jsme pro Vás nově na naše BARY gin TANQUERAY

Tanqueray Gin je čtyřikrát destilovaný gin obohacený o tóny čtyř různých bylin a koření.

Tanqueray Gin je čtyřikrát destilovaný gin obohacený o tóny čtyř různých bylin a koření, mezi které patří jalovec, koriandr, andělika a lékořice. Vyvážená a jemná chuť vzniká pečlivou výrobou v měděném destilačním zařízení. Skvěle se však hodí do míchaných nápojů.

Ostatně posouzení naší volby necháme s důvěrou na Vás …….

Tanqueray_gin

Psenice_podrip_opt

Pšeničná 12 z podřipského pivovaru

Léto a s ním i čas pro slunnou pšenici 🙂 a tentokráte z Podřípu 🙂

DEJ BŮH ŠTĚSTÍ a přijďte ochutnat

Psenice_podrip_opt

Svrchně kvašené pivo s výraznou vůní a chutí po ovoci. Při prvním přivonění ucítíte vůni zralého banánu a hřebíčku. Jedná se pivo bavorského typu a je pro něj charakteristický jemný zákal a hustá pěna. Vyrábí se z pšeničných a ječných sladů s nízkým chmelením. Pšeničné pivo je jemné a velmi osvěžující.

Orange_IPA_15_opt

ORANGE IPA 15° – opravdové pomeranče :-)

Další do řady novinek na našem čepu přijel z pivovaru RAVEN 🙂

ORANGE IPA 15° RAVEN PLZEŇ
Nefiltrované a nepasterizované svrchně kvašené světlé speciální pivo
Název/Name: ORANGE IPA
Styl/Style: Infused India Pale Ale
Kvašení/Fermentation: Svrchní/Top
Chmely/Hops: Citra, Mandarina, Amarillo, Columbus, Polaris
Slady/Malts: Plzeňský, Vídeňský, Melanoidní, Caramnich III
Plato: 15˚
ABV: 6,2%
IBU: 45
Recept/Recipe: Fil Miller

Poznámky: Pomeranče odšťavníme a tento „fresh“ použijeme při vařbě. Kůra pomerančů pak putuje do spilek, kde pivu dodá aroma.

Orange_IPA_15_opt